Samenwerking Beachfabriek vs Nijmegen Actief.NL

In samenwerking met Nijmegen Actief.NL biedt de Beachfabriek 2 arrangementen aan:

WaalScooter & Beachsport in de Beachfabriek

Beachtennis  Jochem Bloem Pass

Op zoek naar een afwisselend uitje? Kies voor het arrangement WaalScooter & Beachsporten in de Beachfabriek! Met de elektrische scooter lekker toeren door het Rijk van Nijmegen. Halverwege de route kom je in de Beachfabriek bij het Honigcomplex. Bij dit verwarmde indoorstrand kun je 365 dagen in het jaar beachsporten! Je kunt kiezen tussen Beachvolleybal, Beachsoccer, Footvolleybal, Beachhockey, Speedminton of het spectaculaire Beach Bubbel Bal. Na een korte introductie van de sport gaan jullie zelfstandig aan de slag.

Combineer de ontspannen elektrische scooter tocht met een actieve beachsport voor een onvergetelijk uitje!

Dit arrangement is mogelijk voor zowel kleine en grote gezelschappen.

Beach Team Toernooi in het Honigcomplex

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeelsuitje of teamuitje? Kies voor het Beach Team Toernooi in het Honigcomplex bij de Beachfabriek Nijmegen!

Beachtennis training

Inzicht. Creativiteit. Tactiek. Behendigheid. Hiermee vergroot je het startkapitaal van jouw team. Welke opdracht je ook doet – van Beachvolleybal tot een uitdagende puzzelopdracht, van Beachsoccer tot de ‘Wilhelm Tell uitdaging’ – het is de samenwerking die wordt beloond. Keuze van activiteiten in overleg.

Actief teamspel! Ideaal voor groepen die focussen op teambuilding. Alle activiteiten vinden op één locatie plaats zodat iedereen elkaar ook ziet. Door de korte wisselende opdrachten is dit teamtoernooi ook zeker geschikt voor de “niet”-sporter!

Dit arrangement is ook geschikt voor grotere groepen.

Beide arrangementen zijn via onderstaande links te boeken via Nijmegen Actief

http://www.nijmegenactief.nl/arrangementen/waalscooter-beachsport/
http://www.nijmegenactief.nl/arrangementen/beach-team-toernooi-honigcomplex/