Video's

Bubbelvoetbal

Bubble Clash, binnenkort bij ons te huur.

Posted by Beachfabriek Nijmegen on Saturday, June 13, 2015

Bubbelbal vanaf nu ook te huur in de Beachfabriek. Zin om eens wat anders te doen dan normaal voetbal? Huur dan eens bubbelballen in de Beachfabriek en leef je lekker uit in het zand tijdens een partijtje Beach Bubbel Bal.

Doordat je volledig met je bovenlichaam in de bubbelbal zit kan er onderling lekker gebotst worden, waarbij het luchtkussen je eventuele val opvangt. Daarbij spelen we in de Beachfabriek ook nog eens op het zand waardoor je nog zachter landt bij het omvallen als op gras.

Beach Bubbel Bal bij de Beachfabriek vanaf € 150,-* per uur. Hiervoor krijg je 6 bubbelballen en 1 uur een beachsoccerveld ter beschikking.

2 Extra ballen om 4 tegen 4 te spelen € 35,-

Uiteraard zijn er ter afwisseling ook andere spelen te bedenken als beach bubbel soccer, bijvoorbeeld het met een team verdedigen van een veld.  Welk team kan het langst in een vak van 8 bij 16 meter “overleven”?

Bumpen of eruit gebumpt worden!

Bel of mail om te reserveren.

Marcel & Vincent

06-23656511

Zet hem alvast in de Agenda! Beachvolleybaltoernooi 29 Maart 2015.

Na een geslaagd toernooi afgelopen weekend, kijken we al weer vooruit naar het toernooi van Maart!

Deze keer zullen er ook damesteams uit België aanwezig zijn. Het duurt nog maar een paar maanden of we staan al weer aan het strand van de Nederlandse kust te spelen. Schrijf je nu alvast in voor het toernooi van 29 Maart 2015.

Hieronder nog eens de beelden van de herenfinale bij de mannen!