Beachtennis Rackets

PRESTATIES EN BETROUWBAARHEID VANAF DE EERSTE TOT DE LAATSTE SHOT

Quicksand Beach Tennis Rackets

Beachfabriek is dealer van het gerenomeerde Italiaanse beachtennis merk Quicksand. We hebben diverse modellen rackets op voorraad en als demo-racket beschikbaar in de Beachfabriek.


NB door de enorme groei van beachtennis wereldwijd, zijn helaas soms modellen uitverkocht. Neem contact met ons op als je een specifiek model zoekt.

Quicksand beachtennis rackets

Waarom een Quicksand racket?

Superieure beachtennis technologie

Quicksand loopt voorop in het onderzoek naar materiaal gebruik en functioneel ontwerp van beachtennis rackets. Door bijvoorbeeld het Futura 2.0 schokdemper-systeem heb je tijdens het spelen minder belasting op je pols en elleboog en heb je perfecte controle over zelfs de krachtigste rackets!

Stabiel 

Zonder een stabiel beach tennis racket gaat een deel van de energie verloren in de vorm van trillingen of buigen, krachtverlies en belasting van de hand, pols en onderarm. Als je Futura 2.0-technologie nog niet hebt geprobeerd, weet je niet wat stabiliteit is!

Licht gewicht 

Het gewicht van het beachtennis racket is bepalend voor de kracht die op de bal wordt overgebracht, dat is eenvoudige fysica..... Tenzij de interne en externe structuur van het frame door Quicksand is ontworpen om maximale kinetische energie aan de bal te geven!

Gebruiksgemak 

Een beroemde advertentie zei: "Kracht is niets zonder controle", niets meer dan waar, vooral in een sport waar zelfs de kleinste variatie in de impacthoek cruciaal is. Kies het uitgebalanceerde beachtennis racket voor jouw speelstijl!