Beachtennis & Padel Rackets

PRESTATIES EN BETROUWBAARHEID VANAF DE EERSTE TOT DE LAATSTE SLAG.

Quicksand Beach Tennis Rackets

Beachfabriek is dealer van het gerenommeerde Italiaanse beachtennis merk Quicksand. We hebben diverse modellen rackets op voorraad en als demo-racket beschikbaar in de Beachfabriek.

Ben je bekend met een tennisarm/tenniselleboog/padelarm, kies dan een racket met Futura schokdemper om belasting op gewrichten te verlagen!


NB Vanaf nu gaan we ook Padel rackets toevoegen aan het assortiment. Te beginnen met de SilverPadel en de No Look Padel.

Quicksand beachtennis rackets

Waarom een Quicksand racket?

Superieure beachtennis technologie

Quicksand loopt voorop in het onderzoek naar materiaal gebruik en functioneel ontwerp van padel & beachtennis rackets. Door bijvoorbeeld het Futura 2.1 schokdemper-systeem heb je tijdens het spelen minder belasting op je pols en elleboog en heb je perfecte controle over zelfs de krachtigste rackets!  Aan te bevelen voor mensen die bekend zijn met een tennisarm/tenniselleboog/padelarm. Model Gold, Silverclub en No Look Black (beachtennis) en Silverpadel 3K en 12K (padel) hebben deze schokdemper om belasting en trillingen naar pols en arm te reduceren.

Stabiel 

Zonder een stabiel racket gaat een deel van de energie verloren in de vorm van trillingen of buigen, en onnodig krachtverlies en belasting van  hand, pols en onderarm. Als je Futura 2 technologie nog niet hebt geprobeerd, weet je niet wat stabiliteit is!

Licht gewicht 

Het gewicht van het beachtennis racket is bepalend voor de kracht die op de bal wordt overgebracht, dat is eenvoudige fysica..... Tenzij de interne en externe structuur van het frame door Quicksand is ontworpen om maximale kinetische energie aan de bal te geven!

Controle

Een beroemde advertentie zei: "Kracht is niets zonder controle", niets meer dan waar, vooral in een sport waar zelfs de kleinste variatie in de impacthoek cruciaal is. Kies het uitgebalanceerde beachtennis/padel racket voor jouw speelstijl!