Beachtennis Training & Toernooien bij de Beachfabriek.

9-1-2024 Proeftraining Beachtennis 

Wil je wel eens kennis maken met beachtennis?  Kom dan op 9 januari naar de vrijblijvende proeftraining Beachtennis in de Beachfabriek. 


Een proeftraining Beachtennis voor iedereen die geĂ¯nteresseerd is in deze toffe beachsport.

De proeftraining wordt gegeven door 4-voudig Nederlands kampioen Bo Groot Antink en de les is van 19.30-21.00 uur. Er zijn rackets beschikbaar voor de deelnemers.


Vanaf januari gaan we weer wekelijks trainingen verzorgen op dinsdagavonden.

NIEUW bij voldoende belangstelling ook op zaterdagochtend trainingen.


 Heb je de proeftraining gemist en wil je toch graag aansluiten bij een trainingsgroep? Stuur dan een mail naar info@beachfabriek.nl of vul contactformulier in.Beachtennis training proefles inlooptraining lessen  Beachfabriek Nijmegen Quicksand beachtennisrackets

Beachtennis Trainingen

Beachtennis is een snelle racketsport, welke op een beachvolleybalveld gespeeld wordt, alleen dan met een nethoogte van 1,80 /1,70 meter. Wie heeft de snelste reacties en de beste balcontrole?

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachtennis training duurt 1,5 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aanbod.

De hoofdtrainer is de 4-voudig NL en regerend kampioen Bo Groot Antink. Mocht Bo voor wedstrijden in het buitenland zijn, dan worden de trainingen gegeven door Dyvand Koolman. Dyvand wordt in zijn trainingen gekenmerkt door zijn enthousiasme en gulle lach.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  

Geen eigen racket? geen probleem, dan leen er gewoon 1 van ons tijdens de les.


Nb we geven op dinsdagavond beachtennis-trainingen en mits voldoende deelnemers ook op zaterdagochtend.

Beachtennis <=> Beachfabriek

Trainingen & Toernooien
Clinics voor scholen/bedrijven.
Quicksand Racket verkoop/verhuur.
Veld verhuur per uur.

 Beachtennis Toernooi 4-2-'24

Recreatie Indoor Beachtennistoernooi

 

Deze maand zal het toernooi gespeeld worden door zowel  heren als damesteams.

Het toernooi staat open voor alle niveau's en zal indien van toepassing ingedeeld worden op basis van NL-ranglijst-beachtennis.

Gold Quicksand Beachtennis racket beach tennis rackets nederland koop store buy shop Quicksand