Beachtennis Trainingen bij de Beachfabriek.

31-8- 2021: Proeftraining Beachtennis

Door 2-voudig en regerend NL kampioen Bo Groot Antink.

opgeven via contactformulier.

Beachtennis lessen trainingBo Groot Antink Beachfabriek Quicksand beachtennis rackets

Elk trainingsblok beginnen we altijd met een proeftraining voor aspirant leden. Op deze training laten we je kennismaken met de sport en met de Beachfabriek! Na afloop van deze

 training kun je onder het genot van een drankje met ons bespreken wat je van de training vond en of je de lessen wil gaan volgen. Proeftraining €5,- incl. drankje na afloop bij ons op het containerterras.

Beachtennis Trainingen

Beachtennis is een snelle racketsport, welke op een beachvolleybalveld gespeeld wordt, alleen dan met een nethoogte van 1,70 meter. Wie heeft de snelste reacties en de beste balcontrole?

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachtennis training duurt 1,5 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aanbod.

De hoofdtrainer is de 2-voudig NL en regerend kampioen Bo Groot Antink. Vaak wordt hij bij grotere groepen ondersteund door de NL kampioen bij de dames Anne Hoogendam.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  

Geen eigen racket? geen probleem, dan leen er gewoon 1 van ons tijdens de les.


Nb veelal geven we op maandag en dinsdagavond beachtennis-trainingen.

Beachtennis <=> Beachfabriek

Trainingen.
Clinics voor scholen/bedrijven.
Quicksand Racket verkoop/verhuur.
Veld verhuur per uur.
arrow_drop_up arrow_drop_down