Beachtennis Training & Toernooien bij de Beachfabriek.

3-1-2023 Proeftraining Beachtennis 

Wil je wel eens kennis maken met beachtennis?  Kom dan op 3 januari naar de vrijblijvende proeftraining Beachtennis in de Beachfabriek. Opgeven dmv onderstaand contactformulier.


Nb inschrijfformulier is (nog) het algemene contactformulier.

Werven indoor beachtennis training lessen bij Beachfabriek Nijmegen

Beachtennis Trainingen

Beachtennis is een snelle racketsport, welke op een beachvolleybalveld gespeeld wordt, alleen dan met een nethoogte van 1,70 meter. Wie heeft de snelste reacties en de beste balcontrole?

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachtennis training duurt 1,5 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aanbod.

De hoofdtrainer is de 3-voudig NL en regerend kampioen Bo Groot Antink. Mocht Bo voor wedstrijden in het buitenland zijn, dan worden de trainingen gegeven door Dyvand Koolman. Dyvand wordt in zijn trainingen gekenmerkt door zijn enthousiasme en gulle lach.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  

Geen eigen racket? geen probleem, dan leen er gewoon 1 van ons tijdens de les.


Nb we geven op dinsdagavond beachtennis-trainingen.

Beachtennis <=> Beachfabriek

Trainingen & Toernooien
Clinics voor scholen/bedrijven.
Quicksand Racket verkoop/verhuur.
Veld verhuur per uur.