Beachvolleybal Trainingen bij de Beachfabriek.

1 & 2 sept. '21: Proeftraining Beachvolleybal

Door Vincent van Kempen,

opgeven via contactformulier.

beachvolleybal training lessen indoor

Elk trainingsblok beginnen we altijd met een proeftraining voor aspirant leden. Op deze training laten we je kennismaken met de sport en met de Beachfabriek! Na afloop van deze training kun je onder het genot van een drankje met ons bespreken wat je van de training vond en of je de lessen wil gaan volgen. Proeftraining €5,- incl. drankje na afloop bij ons op het containerterras.

Beachvolleybal Trainingen

Beachvolleybal is een snelle, intensieve variant van zaalvolleybal, welke op een zandveld van 8 bij 16 meter gespeeld wordt, Het grote verschil is dat je dit officieel met 2 tegen 2 speelt, waardoor de "allround" volleyballer met de beste conditie en inzicht gaat winnen.

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachvolleybal training duurt 2 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aan bod in de trainingen.

De hoofdtrainer is mede-eigenaar van de Beachfabriek Vincent van Kempen. Een zeer ervaren beachvolleybal trainer, die vanuit passie voor deze sport de Beachfabriek heeft opgericht.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  


Nb we geven we op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond beachvolleybal-trainingen. Je wordt ingedeeld op basis van ervaring en ambitie.

Beachvolleybal <=> Beachfabriek

Trainingen.

Clinics voor scholen/bedrijven.

Verkoop van ballen en zandsokken.

Veld verhuur per uur.

arrow_drop_up arrow_drop_down