Beachvolleybal Toernooien bij de Beachfabriek.

Beachvolleybal Toernooien

Zaterdag 18 en Zondag 19 December 2021,

opgeven via onderstaand contactformulier.

Nb vermeld dag en niveau wat je wil spelen.

Beachvolleybaltoernooi warm zand beachfabriek

De zogenaamde laatste zondag van de maand beachvolleybaltoernooien vinden weer plaats vinden bij de Beachfabriek. Om de laatste maand van het jaar af te sluiten, hebben we het weekend van 18/19 december zowel op zaterdag als op zondag een beachvolleybaltoernooi. Opgeven kan doormiddel van bovenstaand contact formulier.

Graag aangeven van beide deelnemers naam, email, telefoonnummer, heren, dames of mix en niveau laag/midden/hoog en welke dag je wil spelen, zaterdag, zondag of beide.


Bij de Beachfabriek spelen we altijd om gewonnen sets en nooit op tijd! Derhalve weten we wel dat we om 9.30 uur starten, maar niet exact hoe laat we klaar zullen zijn. Veelal is dat eind van de middag tussen 16 en 17 uur. Maar dit is uiteraard afhankelijk of je de finale haalt en hoe lang de wedstrijden duren.

Inschrijfgeld bedraagt €17,50 per persoon, welke je betaald op het toernooi zelf.


Beachvolleybal Trainingen

Beachvolleybal is een snelle, intensieve variant van zaalvolleybal, welke op een zandveld van 8 bij 16 meter gespeeld wordt, Het grote verschil is dat je dit officieel met 2 tegen 2 speelt, waardoor de "allround" volleyballer met de beste conditie en inzicht gaat winnen.

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachvolleybal training duurt 2 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aan bod in de trainingen.

De hoofdtrainer is mede-eigenaar van de Beachfabriek Vincent van Kempen. Een zeer ervaren beachvolleybal trainer, die vanuit passie voor deze sport de Beachfabriek heeft opgericht.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  


Nb we geven we op maandag, woensdag en donderdagavond beachvolleybal-trainingen. Je wordt ingedeeld op basis van ervaring en ambitie. Eenmaal lid van een trainingsgroep blijf je lid telkens voor een geheel blok van 4 maanden, totdat je schriftelijk (email) opzegt. Je lidmaatschap wordt dan per einde trainingsblok beëindigd en je wordt dan niet meer ingedeeld voor een volgend blok.

Beachvolleybal <=> Beachfabriek

Trainingen & Toernooien

Clinics voor scholen/bedrijven.

Verkoop van ballen en zandsokken.

Veld verhuur per uur.