Beachvolleybal Training en Toernooien bij de Beachfabriek.

Proeftraining Beachvolleybal 28/31-08-'23

Een proeftraining Beachvolleybal voor iedereen die geïnteresseerd is in deze heerlijke beachsport.


De proeftrainingen wordt gegeven door hoofdtrainer en mede-eigenaar van de Beachfabriek Vincent van Kempen en de les is van 19.30-21.00 uur. 


Vanaf september gaan we weer wekelijks trainingen verzorgen op maandag, woensdag en donderdagavonden in 8 verschillende trainingsgroepen.


Heb je de proeftraining gemist en wil je toch graag aansluiten bij een trainingsgroep? Stuur dan een mail naar info@beachfabriek.nl of vul contactformulier in.

Beachvolleybal training Beachfabriek Nijmegen inlooptraining proefles

2x2 Beachvolleybal Toernooi 29-10-'23

Laatste zondag van de maand beachvolleybaltoernooi  op zondag 29 oktober.

 

Niveau zal zijn laag/midden en staat open voor zowel dames, heren als mix-teams. Het toernooi zal beginnen met een snelle ochtend ronde om daarna op niveau ingedeeld te worden.

Indoor beachvolleybal toernooi beachfabriek nijmegen

Beachvolleybal Trainingen

Beachvolleybal is een snelle, intensieve variant van zaalvolleybal, welke op een zandveld van 8 bij 16 meter gespeeld wordt, Het grote verschil is dat je dit officieel 2 tegen 2 speelt, waardoor de "allround" volleyballer met de beste conditie en inzicht gaat winnen.

Leuk voor beginnende tot gevorderde sporters die graag met hun voeten in het zand staan.


Bij de Beachfabriek worden elk jaar 2 trainingsblokken gegeven. Het eerste blok loopt van september tot en met december en het tweede blok van januari tot en met april. In elk trainingsblok zitten minimaal 15 trainingen. Een beachvolleybal training duurt 1,5 uur. Elke week komen andere aspecten van de sport aan bod in de trainingen.

De hoofdtrainer is mede-eigenaar van de Beachfabriek Vincent van Kempen. Een zeer ervaren beachvolleybal trainer, die vanuit passie voor deze sport de Beachfabriek heeft opgericht.


Een trainingsblok kost € 199,-. Heb je interesse in deze gave beachsport? Vul dan het contactformulier in, dan bekijken we samen wat voor jou de mogelijkheden zijn.  


Nb we geven we op maandag, woensdag en donderdagavond beachvolleybal-trainingen. Je wordt ingedeeld op basis van ervaring en ambitie. Eenmaal lid van een trainingsgroep blijf je lid telkens voor een geheel blok van 4 maanden, totdat je schriftelijk (email) opzegt. Je lidmaatschap wordt na opzegging per einde trainingsblok beëindigd en je wordt dan niet meer ingedeeld voor een volgend blok.

Beachvolleybal <=> Beachfabriek

Trainingen & Toernooien

Clinics voor scholen/bedrijven.

Verkoop van ballen en zandsokken.

Veld verhuur per uur.

Bedrijfs-evenementen/teamuitjes