Neopreen Sandsocks, nooit meer koude voeten!

Warme neopreen zandsokken (beachsokken) met handige klitteband sluiting rondom de enkel om zand buiten te houden. Ideaal om bij nat of kouder weer toch te kunnen water- of beachsporten met warme voeten!

sandsocks, sand socks, beachsocks beach socks, beachsokken hoog, neopreen, zwart, zandsokken, beachvolleybal, beachtennis, beachhandbal warme voeten beachsport waterschoenen, zwemsokken, duikschoenen, surfschoenen, kiteschoenen, watersportschoenen

Sandsocks Hoog

€ 25,-  € 19.95

Ervaringen

Super!

'met 10 graden toch buiten een partij beachtennis kunnen spelen!'

Marcel, Nijmegen

Heerlijk!

heerlijk om zo toch buiten te kunnen beachen zonder ijsklonten van voeten'

Sanne, Nijmegen

Lekker!

'nooit meer een bal verkloten door koude poten!'

Dennis, Nijmegen

Beachfabriek Sandsocks, nooit meer koude voeten!

Ook wel beachsocks, beachsokken of zandsokken genoemd, zijn hoge unisex neopreen sandsocks geschikt voor alle beachsporten. en watersport.

De sandsocks zijn gemaakt van 3 mm neopreen en zijn waterdicht. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor nat en kouder weer.  Rond de enkel zit een klitteband sluiting om te voorkomen dat er zand in komt. De onderkant is voorzien van een antislip laag om meer grip te hebben.

Beachfabriek Sandsocks zijn geschikt voor beachvolleybal, beachtennis, beachhandbal, beachsoccer, beachrugby, ultimate frisbee en alle andere beachsporten. Tevens geschikt voor watersporters als waterschoenen, supschoenen, kiteschoenen, zwemschoenen / zwemsokken, duikschoenen of wetsuitschoenen.


Tip voor langer plezier van je sandsocks: na gebruik uitspoelen met koud/lauw water, niet in wasmachine of droger.


De Sandsocks worden vrijwel dagelijks verstuurd als brievenbuspakketje met PostNL.

sandsocks, beachsokken zandsokken beachvolleybal hoog, neopreen, zwart, beachtennis, beachhandbal warme voeten beachsport waterschoenen, zwemsokken, duikschoenen, surfschoenen, kiteschoenen, watersportschoenen

Sandsocks voor je hele team?

Wil je meerdere exemplaren Sandsocks in verschillende maten voor je hele team? Vul dan onderstaand contactformulier in  met de aantallen en maten, dan ontvang je van ons een passend aanbod per email.

Of bestel bijvoorbeeld 2x maat M hierboven en vermeld bij opmerkingen dat je 1x M en 1x S wil ontvangen.

Iedereen beweegt anders op het zand, zeker met een intensieve sport als beachvolleybal, Je springt, draait, zet af, duikt, hierdoor is het onvermijdelijk dat zandsokken slijten door gebruik. Ook de ondergrond is een factor waardoor slijtage sneller kan voorkomen, is het zand grof en scherp met veel schelpjes of mooi rond en schoon zeezand. Hierdoor kunnen we geen garantie geven op slijtage. Een belangrijke tip voor een langere levensduur, is om de zandsokken nooit in de wasmachine/droger te doen, maar na gebruik alleen uit te spoelen met lauw/koudwater. Douche samen met je sokken!